Business Internaţional

Care sunt produsele McDonald`s pe care nici angajaţii nu le mănâncă. „Felul cum arată înainte să punem sos pe el este absolut revoltător. Nu arată deloc a carne, arată ca o râie”

Care sunt produsele McDonald`s pe care nici angajaţii nu...

Autor: Alex Ciutacu

20.06.2018, 12:07 3264
McDonald`s încearcă să îşi diversifice meniul pentru a fi pe placul tuturor tipurilor de clienţi, potrivit Business Insider.

Dar, când vine vorba de calitatea produselor, angajaţii sunt probabil cei mai buni analişti ai mâncării.

Ei nu doar gătesc mâncarea, ci beneficiază de reducerile de staff pentru a mânca aproape în fiecare zi produsele lanţului fast-food, susţin pe platforma Quora oameni care au lucrat în lanţul de restaurante.

Business Insider a discutat cu o serie de foşti şi actuali angajaţi ai lanţurilor McDonald`s din Statele Unite pentru a afla ce produse din meniu sunt pe placul lor.

Mai mulţi angajaţi McDonald`s au discutat în cadrul unei postări pe platforma Reddit despre produsele pe care nu le comandă niciodată.

Sandvişul Filet-O-Fish este primul pe lista produselor care nu sunt pe placul angajaţilor. Controversatul produs a fost primul sandivş non-hamburger pe care gigantul l-a adăugat în meniu în anul 1965. Un fost angajat din Virginia spune că produsul este popular printre clienţi „pentru că e uşor de mestecat de către copii”. Angajatul susţine totuşi că sandvişul nu era deloc pe gustul său.

Un alt angajat din Minnesota a declarat pentru Business Insider că printre produsele pe care nu le place se numără şi salatele.

„Nu sunt fanul tonelor de legume, iar numărul de calorii în aceste produse este astronomic”, a declarat angajatul.

Salata are 520 de calorii, iar spre comparaţie, sandvişul Big Mac are 540 de calorii.

Controversatul McRib, care apare în ediţie limitată doar pentru o perioadă scurtă în fiecare an, generează de fiecare dată păreri variate printre clienţi.

În cadrul platformei Reddit, un utilizator care susţine că este angajat în cadrul McDonald`s spune că nu a fost impresionat de produs.

„Felul în care arată înainte să punem sos pe el este absolut revoltător”, scrie utilizatorul. „Nu arată deloc a carne, arată ca o râie”.

Un alt produs care a iscat revoltă este sandvişul cu pui la grătar.

„Mulţi oameni aleg să fie sănătoşi şi comandă sandvişul cu pui la grătar”, a scris un utilizator de Reddit ce pretinde a fi un fost angajat al lanţului. Nu mulţi realizează că suntem un fast food şi vom găsi o cale să facem orice nesănătos”

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO