Business Internaţional

Cum arată cel mai scump penthouse vândut la Londra. Galerie foto

Cel mai scump penthouse vândut vreodată pe piaţa londoneză.

Cel mai scump penthouse vândut vreodată pe piaţa londoneză

Autor: Luciana Georgescu

05.05.2014, 16:20 2065

Vânzarea penthouse-ului din complexul de apartamente One Hyde Park din Londra pentru suma record de 140 milioane de lire sterline (170,7 milioane de euro) este cel mai bun exemplu de creştere a pieţei imobiliare din Anglia, în ultimii 5 ani, scrie Reuters.

One Hyde Park, cel mai scump bloc din lume, are în componenţă 4 apartamente de lux. Complexul a stabilit noi recorduri pe piaţa imobiliară londoneză încă din momentul deschiderii, în 2011.

Preţul mediu pe metru pătrat variază între 10.102 şi 12.360 de dolari, a declarat un reprezentat al dezvoltatorului Candy&Candy.

Bloggerii de la Business Insider au publicat o serie de fotografii surprise de Candy&Candy în interiorul clădirii.

Complexul este dotat cu o cameră destinată distracţiilor, un simulator de golf şi un spa deţinut de lanţul hotelier Mandarin Oriental. În plus, oaspeţii pot beneficia de crame de vin a căror temperatură poate fi ajustată, de o spălătorie auto şi parcare subterană.

One Hyde Park găzduieşte oligarhi ruşi, miliardari din China, şeici arabi, dar şi celebrităţi şi oameni de afaceri din Londra.

Securitatea complexului este extrem de ridicată. Paza este antrenată de forţele speciale ale Marii Britanii. În plus, apartamentele sunt dotate cu geamuri antiglonţ, potrivit Vanity Fair.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO