Business Internaţional

Cum se pregătesc cei cinci români care au primit invitaţia la nunta regală din Marea Britanie

Cum se pregătesc, ce vor purta şi ce cadouri vor face cei cinci români care au primit invitaţia la nunta regală din Marea Britanie
18.04.2011, 10:55 62

Cinci români vor lua parte la nunta Prinţului William cu KateMiddleton, unde invitaţii sunt verificaţi la sânge albastru până săli se deschidă porţile catedralei Westminster Abbey şi alepalatului Buckingham. Odată ajunşi acolo, totul este cronometrat lasecundă şi aranjat la milimetru, scrie Gândul.În tot secolul XX, a fost permisă, în Marea Britanie, o singurăîntârziere, de un minut, la un eveniment de asemenea amploare. Aprinţesei Diana, la propria nuntă, însă şi aceea a fost convenităde dinainte.

Regele Mihai I, Principesa Margareta, Principele Radu, dar şicontele şi contesa Kalnoky, administratorii proprietăţilorPrinţului Charles din Transilvania sunt românii care vor lua partela ceremonia regală din 29 aprilie, iar acum se pregătesc de nuntă.Regina Ana nu va participa la nunta prinţului William cu KateMiddleton.

De ţinutele Principesei Margareta se ocupă creatorul de modăspaniol Arasa Morelli, dar şi Doina Levintza, Christine Kostoff şiDan Coma. Pe Principele Radu îl va îmbrăca Alexandru Ciucu. Iar înceea ce-l priveşte pe Regele Mihai I lucrurile sunt rezolvate demultă vreme. Citiţi mai multe pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO