Business Internaţional

Dubai, una dintre cele mai dorite locaţii de pe piaţa muncii

Dubai, una dintre cele mai dorite locaţii de pe piaţa...

Autor: Ştefan Stan

02.11.2013, 21:04 804

Dubai a devenit una dintre cele mai dorite locaţii de pe piaţa muncii de către profesioniştii din domeniile petrolului şi gazului, potrivit Emirates 24/7.

Aproape 8.000 de profesionişti din domeniul petrolului şi gazului au declarat pentru Rigzone, o platformă online pentru informarea în industrie şi recrutare, că au pus Dubai în fruntea listei unde ar dori să câştige şi să cheltuiască banii de pe urma petrolului.  

 “Anul 2012 a fost un an bun pentru mulţi care lucrează în sectorul petrolului şi gazului, ceea ce nu se poate spune şi despre alte industrii”, susţin cei de la Hays, o companie de recrutare.  

Conform payscale.com, un site care monitorizează salariile, beneficiile şi compensaţiile companiilor, profesioniştii licenţiaţi sunt plătiţi în Dubai între 35.000 de dolari şi 84.000 de dolari.

Persoanele care deţin o diplă de inginer pot câştiga şi mai mult, între 44.000 de dolari şi 97.000 de dolari.

Următoarele oraşe în clasamentul celor mai bune locaţii unde să lucrezi în industria petroliferă sunt Calgary şi Denver din SUA, datorită echilibrului bun viaţă personală-serviciu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO