Business Internaţional

Irving Kahn, veteranul de pe Wall Street care la 106 ani a prins toate marile crahuri de pe bursa din New York din ultimul secol

Autor: Alexandru Matei

29.12.2011, 11:06 2384

Irving Kahn, care luna aceasta a împlinit 106 ani, lucrează pe Wall Street din 1928 şi încă îşi mai investeşte şi astăzi banii, scrie Business Insider.

Kahn a declarat pentru CNN Money că nu urmăreşte bursa foarte atent, deşi are un terminal Bloomberg pe birou. Asta pentru că el urmăreşte doar cele 20 de acţiuni pe care le deţine.

Kahn, care nu a avut întotdeauna un terminal Bloomberg pe birou sau un telefon mobil, a fost martorul multor schimbări tehnologice de-a lungul carierei sale pe Wall Street.

"Când am ajuns pe Wall Street, în '28/'29 era mai mult un loc de joacă pentru bogaţi. Nu zic că aş fi fost bogat, dar vreau să spun că acolo aveau loc doar băncile, companiile de asigurări, cele feroviare şi de utilităţi", a spus Kahn în interviu. "Acum nu mai este un loc doar pentru cei bogaţi, este pentru toată lumea".

Sursa video: CNN

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO