Business Internaţional

Lansarea iPad 2 în Japonia amânată

Lansarea iPad 2 în Japonia amânată

Autor: Ştefan Vrabie

16.03.2011, 15:08 49

Apple a decis să amâne lansarea de pe 25 martiea tabletei iPad 2 în Japonia, ca urmare atragediei care a lovit ţara în urma cutremuruluişi tsunami-ului care au avut loc la sfârşitulsăptămânii trecute.

"Amânăm lansarea iPad 2 în Japonia cât timpţara şi echipele noastre se concentrează pe recuperarea dupădezastrul recent" a declarat Natalie Kerris, purtator de cuvântApple.

Nu există o dată de lansare reeşalonată, iar întârzierea va depindede cât timp va avea ţara nevoie să îşi revină dupa tragediilenaturale care au culminat cu ameninţarea topirii reactorului lacentrala nucleară din Fukushima, grav avariată decutremur.

Având în vedere problemele pe care Apple aparentle are în producerea noilor tablete pentru piaţa americană,întârzierea lansării iPad 2 în Japonia, oferăcompaniei Apple timp să se asigure că atunci cândvor face acest lucru, o va face cu stocuri suficiente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO