Business Internaţional

Larry King a prezentat joi ultima lui emisiune

Larry King a prezentat joi ultima lui emisiune

Autor: Badescu Ion Florin

17.12.2010, 13:38 40

Larry King, prezentatorul-vedetă al postului american CNN,celebru pentru nelipsitele lui bretele, a pus capăt, joi seară,emisiunii "Larry King Live", pe care a produs-o şi prezentat-o înultimii 25 de ani, printr-o ediţie în care a fost omagiat de unfost, dar şi de actualul preşedinte american.

În studioul CNN din Los Angeles, celebrul prezentator american,în vârstă de 77 de ani, i-a avut invitaţi în ultima sa emisiune peprezentatorii şi animatorii postului, veniţi să îl omagieze pe celcare, de-a lungul carierei sale, potrivit unei biografii oficiale,ar fi realizat peste 40.000 de interviuri.

În ultimii ani, emisiunea sa a avut parte de o scădere a cotelorde audienţă, fiind depăşită de cele ale unor posturiconcurente.

Redifuzări ale emisiunilor "Larry King Show" sunt programatepână la sfârşitul anului. Începând din ianuarie, locul emisiunii vafi luat de un program realizat şi prezentat de jurnalistul britanicPiers Morgan.

"Larry King Live" a fost introdusă recent în Guinness Book ofWorld Records, fiind considerată cea mai lungă emisiune deteleviziune moderată fără întrerupere de aceeaşi persoană şidifuzată în acelaşi interval orar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO