Business Internaţional

Luptă între doi giganţi: Departamentul de Justiţie din SUA vs Deutsche Bank. Cea mai mare bancă germană refuză să plătească penalităţile de 14 mld. de dolari cerute de Justiţia din SUA

Luptă între doi giganţi: Departamentul de Justiţie...

Autor: Ştefan Stan

16.09.2016, 10:08 1976

”Deutsche Bank nu are nicio intenţie să pună capăt acestor cereri civile la valoarea cerută. Negocierile abia au început”, a anunţat vineri compania. ”Banca se aşteaptă să plătească o sumă similară cu a băncilor concurente care au avut amenzi considerabil mai mici”, a anunţat Deutsche Bank.

Cel mai mare creditor german a confirmat că a pornit negocierile cu Departamentul de Justiţie din SUA pentru a ajunge la un consens. Suma de 14 miliarde de dolari este considerată de bancă ca un punct de plecare, care ar putea ajunge mult mai jos, potrivit Wall Street Journal.

Acţiunile din SUA ale Deutsche au scăzut cu 6,5%, la 13.80 dolari. Acţiunile companiei au scăzut cu 42% anul acesta în Germania.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO