Business Internaţional

O agenţie de stat din cea mai puternică economie a lumii ÎNCĂ mai foloseşte dischete Floppy Disk

O agenţie de stat din cea mai puternică economie a...

Autor: Ştefan Stan

08.12.2013, 16:07 1283

Registrul Federal din Statele Unite încă foloseşte dischete şi CD-uri pentru a primi fişiere de la alte organizaţii guvernamentale, pentru că legile şi cerinţele de securitate nu au ţinut pasul cu tehnologia, ceea ce a forţat agenţia să opereze la fel ca în 1999, scrie New York Times.

Davita Vance-Cooks, şeful Oficiului de Tipărire, care supraveghează Registrul Federal, a spus că încearcă să facă relevantă munca departamentului pe care îl conduce, într-o lume post-print. În ciuda dezvoltării unei aplicaţii mobile, Registrul Federal încă are nevoie ca agenţiile să îşi depună informaţiile pe hârtie, cu semnăturile originale, deşi ar putea crea arhive digitale printr-un sistem securizat de e-mail.

Agenţia permite şi depunerea documentelor pe CD-uri şi dischete, dar nu şi pe USB sau carduri SD.

Registrul Federal, care postează public de la legi până la ordine executive, nu este singura agenţie din SUA care are dificultăţi. În ultima parte a anilor 90’, FBI încă folosea sisteme din anii 80’.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO