Business Internaţional

Preda, despre capturarea lui Kadhafi: Un moment de neuitat dintr-o epocă de transformări

Autor: Miruna Badea

20.10.2011, 16:45 150

Eurodeputatul PDL Cristian Preda scrie pe blogul său despre capturarea lui Muammar Kadhafi, apreciind că acesta reprezintă "un moment de neuitat, dintr-o epocă de transformări greu de prevăzut acum câteva luni".

"Capturarea lui Kadhafi a fost primită la Tunis, unde mă aflu în acest moment, cu un strigăt de bucurie. Un moment de neuitat, dintr-o epocă de transformări greu de prevăzut acum câteva luni", a scris europarlamentarul Cristian Preda pe blogul său.

Cristian Preda se află în Tunisia ca membru al echipei de observatori ai procesului electoral din partea Parlamentului European. Este o misiune formată din 15 persoane, care se vor alătura celor 120 de observatori din UE aflaţi deja la faţa locului, scrie Mediafax.

Consiliul Naţional de Tranziţie din Libia a confirmat moartea lui Muammar Kadhafi, informează AFP.

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Naţional de Tranziţie, Abdel Hafiz Ghoga, a comunicat că Muammar Kadhafi a murit în confruntările armate care au avut loc joi în oraşul Sirt.

"Putem anunţa că Muammar Kadhafi a fost ucis de forţele revoluţionare", a precizat Ghoga.

"Este un moment istoric, este sfârşitul tiraniei şi dictaturii. Kadhafi s-a întâlnit cu propriul destin", a spus Ghoga.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO