Business Internaţional

Premierul Grindeanu: Mi se pare extrem de ciudat ca o structură militară să depindă doar de un singur om

Premierul Grindeanu: Mi se pare extrem de ciudat ca o...

Autor: Gabriel Pecheanu

07.07.2017, 11:53 264

”Avizul Guvernului pe acel proiect de lege era pe forma pe care o făcuseră tehnocraţii. Acel aviz mi s-a părut forma corectă. Scurtcircuitul s-a produs ăn Parlament, la camera decizională, la Senat. Am văzut că dna ministru nu-şi mai aminteşte nimic, poate de la codul roşu de căldură, dar eu am chemat-o imediat pe dna ministru Carmen Dan la Guvern să o întreb de ce. Explicaţia dânsei era una nevinovată, în sensul că secretarii de stat care au mers în Parlament atunci când s-a votat au susţinut punctul de vedere al Guvernului, adică fără acel amendament. Am şi aici semne de întrebare”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Sorin Grindeanu.

El a mai spus că a avut ulterior o întâlnire şi pe alte teme cu preşedintele Klaus Iohannis, în timpul căreia l-a informat că nu a avut niciun fel de implicare.

”Da, mi se pare extrem de ciudat ca o structură militară să depindă doar de un singur om. Este anormal”, a mai spus Grindeanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO