Business Internaţional

Preşedintele Volodimir Zelenski: Ucraina nu poate învinge Rusia pe cont propriu. Închideţi cerul. Închideţi cerul şi opriţi bombardamentele

Preşedintele Volodimir Zelenski: Ucraina nu poate...

Autor: Laura Buciu

09.03.2022, 22:29 1822

Ucraina nu poate învinge Rusia pe cont propriu, a spus, miercuri, într-un interviu acordat Sky News, preşedintele ucrainean Volodimir Zelensky.

Preşedintele Ucrainei a declarat, într-un interviu acordat Sky News, că ţara sa nu poate opri singură războiul cu Rusiei şi a spus că naţiunile trebuie să acţioneze acum înainte de a fi „prea târziu”.

Volodimir Zelensky a vorbit cu reporterul Sky News din interiorul biroului său, din capitala Ucrainei.

Zelensky a reiterat apelul său pentru ca Occidentul, de a impune o zonă de interdicţie aeriană şi a acuzat că ţările sunt indecise în problema „închiderii” traficului aerian.

„Dacă sunteţi uniţi împotriva naziştilor şi a acestei terori, trebuie să închideţi (traficul aerian - n.r.). Nu aşteptaţi să vă întreb de mai multe ori, de un milion de ori. Închideţi cerul. Închideţi cerul şi opriţi bombardamentele", a spus preşedintele Ucrainei, făcând apel la liderii lumii să acţioneze mai repede.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO