Business Internaţional

Relaxarea dă suflu de viaţă în UE: Economiile europene au reînceput să crească, iar semnele din business arată cea mai accelerată creştere din ultimii 2 ani

Relaxarea dă suflu de viaţă în UE: Economiile...

Autor: Ştefan Stan

24.07.2020, 14:50 642

Revenirea economică a Europei începe să capete avânt, în condiţiile în care tot mai multe studii arată că activitatea business-urilor din sectoare precum servicii şi producţie încep să înregistreze progrese semnificative, scrie Financial Times.

Sectorul serviciilor în zona euro a raporatat o creştere substanţială în iulie.

”Companiile din zona euro au raportat un start încurajator pentru T3, cu creşteri în cel mai rapid ritm din ultimii 2 ani, în condiţiile în care măsurile de relaxare încep să îşi facă simţită prezenţa, iar economiile se redeschid”, a spus Chris Williamson, economist şef la IHS Markit. ”Crerea de asemenea dă semne de revenire, reducând din rata şomajului”, a adăugat el. 

Jack Allen Reynold, economist la Capital Economics, spune pentru Financial Times că cifrele de revenire sunt cu adevărat bune, iar revenirea pare amplă. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO