Business Internaţional

Rusia a folosit rachete de croazieră pentru a lovi oraşul ucrainean Lvov

Rusia a folosit rachete de croazieră pentru a lovi...

Autor: Cosmin Pirv

27.03.2022, 12:01 164

Rusia a lovit ţinte militare din oraşul Lvov din vestul Ucrainei cu rachete de croazieră de înaltă precizie, a anunţat duminică Ministerul rus al Apărării, citat de Reuters.

Rusia a lovit cu rachete cu rază lungă de acţiune un depozit de combustibil folosit de forţele ucrainene în apropiere de Lvov şi a folosit rachete de croazieră pentru a lovi o fabrică din oraş folosită pentru repararea sistemelor antiaeriene, staţiilor radar şi lunetelor pentru tancuri, a anunţat ministerul.

„Forţele armate ale Federaţiei Ruse continuă acţiunile ofensive ca parte a operaţiunii militare speciale”, a spus purtătorul de cuvânt al ministerului, Igor Konashenkov, într-un comunicat.

Rusia a folosit, de asemenea, rachete cu rază lungă de acţiune pe mare pentru a distruge un arsenal de rachete S-300 şi a distrus o serie de drone.

Rusia a început să distrugă depozitele ucrainene de combustibil şi alimente, ceea ce înseamnă că guvernul va trebui să disperseze stocurile în viitorul apropiat, a spus duminică consilierul ministrului ucrainean de Interne Vadym Denysenko.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO