Business Internaţional

Ştiri pe scurt business internaţional

Ştiri pe scurt business internaţional

Autor: Catalina Apostoiu, Alexandru Matei

02.06.2011, 23:31 43

Zece bănci importante de pe Wall Street auînregistrat venituri în creştere cu 55% din tranzacţiile cu materiiprime, scrie The Wall Street Journal. După un an 2010 subaşteptări, materiile prime au reprezentat segmentul cu cel mairapid ritm de creştere din rândul operaţiunilor cu instrumente cuvenit fix ale băncilor în primele trei luni ale acestui an.

Băncile europene sunt obligate să depună din nouinformaţiile pentru ultima rundă de teste de stres din cauzatemerilor că unele ţări şi instituţii au făcut greşeli sau auutilizat estimări prea optimiste, scrie Financial Times.Rezultatele testelor, care urma să fie publicate în această lună,ar putea fi astfel amânate cu câteva săptămâni.

Statele Unite păstrează tăcerea în ceea cepriveşte cursa pentru şefia FMI, nedeclarându-şi public sprijinulpentru niciunul dintre candidaţi, o tactică prin care SUA, ţara cucea mai mare putere de vot în cadrul insituţiei, încearcă să nuinfluenţeze lupta pentru şefia FMI, scrie The Wall StreetJournal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO