Business Internaţional

Top trei subiecte din Financial Times de astăzi

Top trei subiecte din Financial Times de astăzi

Autor: Ştefan Stan

14.11.2013, 11:14 516

Vânzările Cisco, afectate de scandalul NSA

Producătorul de echipamente pentru reţele  Cisco System a anunţat că veniturile companiei vor scădea cu până la 10% în ultimul trimestru al anului, din cauza unui "nivel de îngrijorare" în rândul clienţilor, provocat de ultimele dezvăluiri legate de interceptările derulate de Agenţia Naţională de Securitate din SUA (NSA).   

Anglia îşi revine

Banca Angliei a anunţat miercuri prognoza de şomaj pentru perioada următoare, susţinând că economia Marii Britanii se reface într-un ritm atât de alert încât este foarte posibil să fie luate în considerare măsuri de creştere a ratei dobânzii, în toamna anului viitor.

Starbucks nu plăteşte impozit

Impozitul pe venit pe care îl va plăti reţeaua Starbucks pentru cel mai recent exerciţiu financiar  va fi aproape nul, după ce compania a trebuit să plătească 2,7 miliarde de dolari către Kraft Foods, pentru că a încheiat înainte de expirarea contractului, parteneriatul pentru cafea ambalată.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO