Business Internaţional

Un depozit de produse congelate a luat foc în urma bombardamentelor, la nord-est de Kiev

Un depozit de produse congelate a luat foc în urma...

Autor: Andreea Tobias

12.03.2022, 10:22 39

Un depozit de produse congelate a luat foc sâmbătă dimineaţa din cauza bombardamentelor în districtul Brovary, la nord-est de Kiev, potrivit Ministerului ucrainean de Interne. Cea mai mare parte a forţelor ruseşti se află la 25 de kilometri de Kiev.

Bombardamentul a avut loc în satul Kvitneve, sâmbătă dimineaţa, a precizat Ministerului ucrainean de Interne.

Rapoartele preliminare arată că nu sunt victime, anunţă CNN.

Pe de altă parte, cea mai mare parte a forţelor terestre ruseşti se află la aproximativ 25 de kilometri de centrul capitalei ucrainene, Kiev, a declarat sâmbătă Ministerul britanic al Apărării.

„Luptele la nord-vest de Kiev continuă. Elementele coloanei ruseşti mari de la nord de Kiev s-au dispersat. Acest lucru s-a întâmplat probabil pentru tentativa de a înconjura oraşul. Ar putea fi, de asemenea, o încercare a Rusiei de a-şi reduce vulnerabilitatea la contraatacurile ucrainene, care au afectat semnificativ forţele ruseşti", a precizat ministerul.

Echipele CNN din Kiev au raportat explozii în primele ore ale dimineţii de sâmbătă, dar nu este clar dacă exploziile au fost lovituri ruseşti sau ucrainene.

Celelalte oraşe-cheie Harkov, Cernihiv, Sumy şi Mariupol rămân încercuite de forţele ruseşti, a adăugat ministerul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO