Business Internaţional

Un loc din România, inclus de CNN între atracţiile turistice uimitoare ale lumii - VIDEO

16.08.2015, 09:00 1614

Numeroase destinaţii de pe glob sunt transformate în veritabile locuri de atracţie, în urma unor proiecte ample de reamenajare. Şase astfel de proiecte inovative de pe mapamond au transformat zone industriale nefolosite în minunate locuri de petrecere a timpului liber, scrie CNN ediţia online.

Parc de sporturi extreme în subteran

Cel mai mare parc de distracţii subteran dedicat sporturilor extreme, ale cărui trasee se întind pe cinci kilometri, se află la o adâncime de 375 de metri în regiunea muntoasă Snowdonia din nordul Ţării Galilor. Parcul naţional Snowdonia a fost primul parc naţional din Ţara Galilor, deschis publicului în 1951, şi al treilea ca mărime din Regatul Unit. Numele parcului provine de la masivul muntos Snowdon, având o altitudine de 1085 metri. Parcul subteran pentru sporturi extreme a fost deschis publicului în martie 2015, organizatorii susţinând că este cel mai mare din lume. Doritorii beneficiază de multiple modalităţi de practicare a sporturilor extreme, parcurgerea unor trasee în galerii cu tiroliana, alpinism, rafting cu bărci pneumatice, trasee speciale pentru biciclete dedicate terenului accidentat. Parcul este deschis pe toată durata anului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO