Business Internaţional

Vladimir Putin: Alegerea lui Donald Trump în funcţia de preşedinte nu a schimbat aproape nimic

Vladimir Putin: Alegerea lui Donald Trump în funcţia de...

Autor: Marian Avram

14.06.2017, 14:05 94

Întrebat ce s-a schimbat de când Donald Trump a ajuns preşedinte, Vladimir Putin a răspuns că ”aproape nimic”. Putin a adăugat că Trump e al patrulea preşedinte american cu care trebuie să lucreze şi a izbucnit în râs în momentul în care a fost întrebat dacă preşedintele Trump este controlat de Kremlin.

Regizorul american Oliver Stone a realizat o serie de interviuri cu Vladimir Putin între 2015 şi 2017. Interviurile sunt difuzate între 12 şi 15 iunie de postul Showtime .

În aceste interviuri, Putin şi-a expus viziunea legată de relaţiile dintre Rusia şi SUA, despre politica NATO în Europa şi despre amplasarea sistemelor antibalistice americane în Europa Centrală şi de Est. Preşedintele Rusiei a atins şi alte subiecte sensibile precum crizele din Ucraina şi din Siria şi a descris relaţiile sale cu toţi preşedinţii americani cu care a interacţionat din postura de lider al Rusiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO