Business Internaţional

Wall Street Journal, cel mai de incredere ziar pentru investitori

30.03.2007, 20:17 21

Un studiu a scos in evidenta faptul ca investitorii foarte bogati au incredere, apreciaza si iau decizii investitionale ghidandu-se in primul rand dupa cotidianul Wall Street Journal si Dow Jones Newswires, decat din orice alte surse, scrie Budapest Business Journal.
Grupul Dow Jones a publicat rezultatele studiului "Affluent Investor Study", care a fost realizat de Beta Research.
Wall Street Journal si Dow Jones Newswires s-au clasat pe primul, respectiv, pe al doilea loc in ceea ce priveste popularitatea intre sursele ce furnizeaza stiri financiare si pe baza carora investitorii bogati se bazeaza atunci cand iau decizii de a investi.
Aditional, studiul a mai evidentiat faptul ca produsele oferite de Dow Jones, printre care si Wall Street Journal, Dow Jones Newswires, Barron's, SmartMoney si MarketWatch, au fost clasate drept cele mai credibile si preferate surse de informatii financiare de catre mai mult de 50% dintre cei care au raspuns la sondaj.
De asemenea, a mai scos in evidenta faptul ca 85% dintre investitori cred ca informatiile furnizate de Dow Jones sunt utilizate si de consilierii financiari in momentul in care isi sfatuiesc clientii in legatura cu ce decizii investitionale sa adopte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO