Business Internaţional

Zece morţi şi doi supravieţuitori, după ce un avion cargo rus s-a prăbuşit în Sudanul de Sud

Zece morţi şi doi supravieţuitori, după ce un avion...

Autor: Ioana Bojan

04.11.2015, 10:37 189

Potrivit unor martori citaţi de Reuters, coada şi alte fragmente ale avionului erau împrăştiate de-a lungul malurilor fluviului Nil, în apropiere de aeroportul din Juba, capitala ţării.

Un ofiţer de poliţie din apropierea scenei, care nu şi-a prezentat numele, a declarat că există doi supravieţuitri, inclusiv un copil, dar nu a putut preciza câte persoane se aflau la bordul avionului.

Aeronava prăbuşită este un avion cargo cu cinci membri ai echipajului ruşi şi şapte pasageri, a relatat ziarul local South Sudan Tribune, care a precizat de asemenea că două persoane, inclusiv un copil, au supravieţuit.

Accidentul intervine după ce un avion Airbus A321 al companiei aeriene ruse Kogalimavia, care avea la bord 217 pasageri şi şapte membri ai echipajului, s-a prăbuşit sâmbătă la scurt timp după decolarea din Sharm el-Sheikh spre Sankt Petersburg, într-o zonă din Peninsula Sinai unde Egiptul se confruntă cu insurgenţa islamistă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO