Business Travel

Cererea pentru litoralul românesc s-a dublat faţă de 2020, gradul de ocupare pentru luna septembrie este de peste 50%

Cererea pentru litoralul românesc s-a dublat faţă de...

Autor: Miruna Diaconu

11.08.2021, 18:15 121

♦ De la 5 septembrie începe programul Litoralul pentru Toţi, în cadrul căruia reducerile sunt chiar şi de 70%  în comparaţie cu preţurile înreigstrate în august.

Numărul rezervărilor în staţiunile de la malul mării s-a dublat faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, gradul de ocupare fiind de peste 50% a locurilor din hoteluri şi pensiuni, conform unei analize a agenţiei de turism Litoralulromânesc.ro. Noile restricţii de călătorie şi anume intrarea Greciei, Franţei şi Spaniei pe lista roşie, cât şi a Turciei pe cea galbenă, precum şi problemele privind incendiile de vegetaţie reprezintă pentru litoralul românesc o creştere considerabilă a cererii.

De asemenea, luna august este una dintre cele mai aglomerate luni de la începutul pan­demiei, iar a doua parte a acestei luni se arată la fel de solicitată de către turiştii români. După data de 15 august, vârful sezonului estival, tarifele pe litoral încep să scadă, iar de la 5 septembrie începe programul Litoralul pentru Toţi, în cadrul căruia reducerile sunt chiar şi de 70%  în com­paraţie cu pre­ţurile înreigstrate în august.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO