Business Travel

Hotelul Rina Sinaia, unul dintre cei mai mari jucători de pe Valea Prahovei, grad de ocupare mediu de 55% faţă de 40% anul trecut. „Avem deja rezervări pentru sezonul de schi, inclusiv pe ianuarie şi februarie.“

Hotelul Rina Sinaia, unul dintre cei mai mari jucători...

Autor: Mirabela Tiron

29.11.2021, 18:00 549

Hotelul Rina Sinaia, una dintre cele mai mari unităţi din staţiunea montană, ampla­sat în apropierea parcului Dimitrie Ghica şi controlat de acţionari israelieni, a operat până în prezent la un grad de ocupare de 55%, faţă de 40% anul trecut.

„Până la final de an sper să ajungem la un grad de ocupare de 65%, iar anul viitor să revenim la nivelul normal de 70%. Am re­novat restaurantul şi zonele publice, sun­tem la 75% din investiţia pe care o deru­lăm“, a spus pentru ZF Oryah Ben Nissan, CEO al hotelului, care a preluat condu­ce­rea unităţii în august 2017. El a condus an­te­­rior hoteluri din Tel Aviv şi Ierusalim, ve­nind la Sinaia pentru a prelua manage­men­tul celor două unităţi hoteliere Rina Sinaia şi Rina Cerbul.

În prima parte a anului 2019, înainte de pan­demia COVID-19, s-a finalizat procesul de renovare a 100 de camere din cele 246 pe care le are hotelul Rina Sinaia. Ulterior a s-a finalizat şi renovarea spaţiilor publice, de la lobby la restaurant şi zona spa, care a fost extinsă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO