Business Travel

S-a inaugurat primul zbor Cluj-Napoca – Varşovia al companiei poloneze LOT

S-a inaugurat primul zbor Cluj-Napoca – Varşovia al...

Autor: Firuta Flutur, Vasile Măgrădean

30.03.2016, 18:56 218

Directorul de comunicare al LOT, Adrian Kubicki, a declarat, joi, pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, că noua cursă va ajuta la descoperirea Transilvaniei de către turiştii şi oamenii de afaceri polonezi.

„Cursa noastră oferă pasagerilor care călătoresc din Cluj-Napoca acces la întreaga reţea europeană a LOT, precum şi conexiuni din Varşovia spre destinaţii din SUA, Canada sau China, cum ar fi New York, Chicago, Toronto sau Beijing. Noua cursă va ajuta la o descoperire îmbunătăţită a oraşului
Cluj-Napoca, dar şi a Transilvaniei de către turiştii şi oamenii de afaceri polonezi. Vor fi asigurate patru zboruri pe săptămână în zilele de luni, miercuri, vineri şi sâmbătă. Clujul devine una dintre cele mai importante destinaţii pentru noi”, a spus Kubicki.

La eveniment a participat şi ambasadorul Poloniei în România, Marcin Wilczek, care a declarat că, în urmă cu 86 de ani, LOT a inaugurat prima cursă Varşovia – Bucureşti, iar acum deschide a doua destinaţie, cea de la Cluj-Napoca.

„Zborul inaugurat arată cum se dezvoltă relaţiile româno-poloneze. Sunt convins de potenţialul pe care îl poate oferi Cluj-Napoca, un oraş universitar, apreciat în Polonia”, a spus diplomatul polonez.

Toate zborurile între Cluj-Napoca şi Varşovia sunt operate cu aeronave de tip Bombardier Q400, cu o capacitate de 68 de locuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO