Companii

2 interviuri de angajare la Budapesta şi un interviu final într-un apartament din Vitan. Acum vinde de aproape 3 milioane de euro

2 interviuri de angajare la Budapesta şi un interviu...

Autor: Ioana Matei

16.02.2014, 14:31 1631

După o experienţă de antreprenor nereuşită la vârsta majoratului, Octavian Moroianu a preluat activităţile subsidiarei locale a companiei ungureşti Decor Floor, specializată în vânzarea de mochete premium, şi a mers contra curentului în fiecare an de criză.

"Am trecut printr-un proces de recrutare care a constat în cinci interviuri, dintre care două în Budapesta, iar interviul final s-a desfăşurat într-un apartament din Vitan", descrie Octavian Moroianu, business partner al furnizorului de soluţii pentru pardoseli Decor Floor, unul dintre momentele definitorii în carieră. Avea 23 de ani atunci, iar poziţia pentru care aplica era de sales team leader al companiei ungureşti ce avea ca business principal vânzarea de mochetă medium şi premium către corporaţii.

A acceptat jobul în pofida sediului improvizat într-un apartament al firmei şi la 27 de ani conduce operaţiunile subsidiarei locale a companiei. Din momentul când a fost recrutat, filiala din România a crescut de zece ori: de la o cifră de afaceri de 230.000 euro în 2009 la 2,6 milioane de euro anul trecut.

Citiţi mai mult pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO