Companii

Actionarii BDG acorda prima franciza a clubului The Office

13.02.2008, 18:04 152

Lantul de cluburi The Office, controlat de oamenii de afaceri Pepe Berciu si Ion Biris, care detin importatorul de bauturi alcoolice BDG Import, se va extinde anul acesta in Iasi prin intermediul primului club The Office deschis in franciza.
"Am mai avut pana acum numeroase oferte de a deschide alte locatii in tara in sistem de franciza sau prin parteneriat, dar nu am facut acest pas deoarece nu am crezut ca cei care ne-au facut oferta vor putea dezvolta conceptul asa cum ne-am fi dorit", a declarat Pepe Berciu, unul dintre actionarii clubului.
Desi el nu a dorit sa dezvaluie identitatea celui care va deschide primul The Office in franciza, a dezvaluit ca noua locatie va avea o suprafata de aproximativ 300 mp si va necesita investitii ale proprietarului in valoare de 500.000 de euro.
Primul club The Office Lounge a fost deschis in urma cu aproximativ zece ani in Bucuresti. Apoi, au mai fost inaugurate cluburile din Predeal, Mamaia si Sinaia, cel din urma fiind inchis anul trecut. In tara mai exista insa si alte cluburi cu denumirea The Office care insa nu au incheiat contract de colaborare sau franciza cu actionarii acestui lant. "Toate cluburile care se numesc in prezent The Office, dar care nu au incheiat cu noi niciun parteneriat vor fi nevoite fie sa isi schimbe denumirea, fie sa incheie un contract de franciza daca se vor ridica la standardele cerute de noi", a spus Berciu.
Lantul de cluburi The Office a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 750.000 de euro, in crestere cu 25% fata de anul precedent, din aceasta suma 450.000 de euro provenind din vanzarea de bauturi, iar restul din contracte de publicitate. "Anul acesta asteptam o crestere de aproximativ 20% a cifrei de afaceri pentru The Office".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO