Companii

Adelina Badea, noul CEO Mobexpert: Cumpărătorii sunt dispuşi să plătească cu 500-700 de lei mai mult când vin în showroomuri, dar traficul pe site urcă în continuare

Adelina Badea, noul CEO al Mobexpert

Adelina Badea, noul CEO al Mobexpert

Autor: Alexandra Cepăreanu

12.10.2020, 07:00 5346

După 11 ani în care a fost manager general în cadrul grupului, Adelina Badea a preluat funcţia de CEO al Mobexpert, în luna martie a acestui an.

Adelina Badea, noul CEO al retailerului de mobilă şi de­co­raţiuni Mobexpert, companie deţinută de antre­pre­no­rul Dan Şucu, cu afaceri de peste 200 mil. euro anul trecut, spu­ne că pe fondul pandemiei de COVID-19 şi în urma in­sta­ură­rii măsurilor de dis­tan­ţare so­cia­lă, traficul pe site-ul com­pa­niei a crescut cu circa 50%, faţă de anul pre­cedent, însă cli­en­­ţii ca­re merg în show­room­uri­le Mob­expert chel­tuie cu 500-700 de lei mai mult.

„Mulţi oameni încă pre­feră să vadă piesele de mo­bilier îna­inte să le achi­zi­ţio­ne­ze. În pe­rioa­da mar­tie - mai, clienţii au chel­tuit cu aproape 12% mai mult, iar după starea de ur­gen­ţă, atât în mediul online cât şi offline, valoarea bonului me­diu pentru piese de mo­bi­lier a crescut cu 20%“, a spus Adelina Badea.

Ea face parte din echipa Mob­expert începând cu anul 2006, când a primit funcţia de director de magazin în cadrul Mobexpert Iaşi. După aproape patru ani, în octombrie 2009, Adelina Badea a devenit manager general al Mob­ex­pert Iaşi, funcţie pe care a ocu­pat-o până în august 2019, când a devenit manager general în cadrul Mobexpert Pipera.

Astfel, manager cu experienţă în cadrul grupului, Adelina Badea a preluat funcţia de CEO al Mobexpert în luna martie a acestui an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO