Companii

Adrian Mihai, Fan Courier: Este cel mai bun prim semestru de la declanşarea crizei

Adrian Mihai, controlează Fan Courier împreună cu fratele său Neculai Mihai şi cu Felix Pătrăşcanu

Adrian Mihai, controlează Fan Courier împreună cu fratele său Neculai Mihai şi cu Felix Pătrăşcanu

Autor: Mădălina Dediu Panaete

12.06.2015, 00:07 844

Adrian Mihai, unul dintre acţionarii Fan Courier, cel mai mare jucător privat de pe piaţa de curierat, spune că până acum compania şi-a menţinut, ba chiar şi-a depăşit, ţintele pe care şi le-a propus, fiind ajutată şi de piaţa în creştere.

„După declanşarea crizei, este cel mai bun început de an“, spune Adrian Mihai, care împreună cu fratele său Neculai Mihai şi cu Felix Pătrăşcanu controlează Fan Courier.

În primul trimestru, Fan Courier a avut afaceri mai mari cu peste 19% faţă de aceeaşi perioadă din 2014, în timp ce bugetul este construit pe un avans de 15%. Adrian Mihai spune că este încă devreme pentru a da cifre pentru primul semestru.

În primul trimestru, România a avut o creştere economică de peste 4% faţă de perioada similară a anului precedent, fiind a doua cea mai mare creş­tere înregistrată de la declanşarea crizei. În aceeaşi perioadă, comerţul cu amănuntul - cel mai bun indicator pentru consum - a consemnat un avans de 3%. În primele patru luni, creşterea consumului a fost de 4,3%, potrivit datelor INS.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO