Companii

Agrinvest, producător şi comerciant de cereale din Buzău, a cumpărat o bază de recepţie a cerealelor de 20.000 tone în Vaslui, investiţie de 1 mil. euro. „Achiziţia a avut loc la licitaţie, baza de recepţie făcând parte din portofoliul fostului Comcereal Vaslui“

Ştefan Gheorghiţă, directorul de dezvoltare al Agrinvest: Moldova este o zonă de mare importanţă în noua strategie de dezvoltare a companiei la nivel naţional.

Ştefan Gheorghiţă, directorul de dezvoltare al Agrinvest: Moldova este o zonă de mare importanţă în noua strategie de dezvoltare a companiei la nivel naţional.

Autor: Florentina Niţu

29.07.2021, 14:00 845

Agrinvest, companie din Buzău, ce furnizează materii prime agricole, oferă servicii de înfiinţare a cultu­rilor, consultanţă tehnică şi finanţare pentru fermieri, dar şi produce şi comercializează cereale, cu afaceri de 200 milioane de lei (peste 40 mil. euro) în 2020, a cumpărat o bază de re­cepţie a cerealelor cu o capacitate de circa 20.000 tone în comuna Creţeşti, judeţul Vaslui, o investiţie care după modernizare se va ridică la peste 1 milion de euro, potrivit reprezentanţilor companiei. „Achiziţia a avut loc la licitaţie, baza de recepţie fă­când parte din porto­fo­liul fostului Comce­real Vaslui. Această mu­tare are la bază do­rinţa de extindere la ni­vel naţional a servi­ciilor integrate către fermieri, care includ activităţile de achiziţie cereale, vânzări de in­puturi, dar şi servicii fi­­nan­c­iare prin inter­me­diul unei alte companii din grup, respec­tiv Agrinvest IFN“, a spus Ştefan Gheor­ghiţă, directorul de dezvoltare al Agrinvest. El a adăugat că Moldova este o zonă de mare importanţă în no­ua strategie de dezvoltare a com­pa­niei la nivel naţional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO