Companii

Antreprenori locali. Producătorul sucurilor Melissimo ţinteşte vânzări de peste 2 mil. de lei şi se pregăteşte să iasă la export şi cu băuturile din cătină bio

Antreprenori locali. Producătorul sucurilor Melissimo...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

10.11.2022, 17:15 197

♦ Ilie Potecaru şi Cătălin Preotu au făcut cumulat investiţii de peste 3 mil. euro în plantaţia de cătină bio, stupi şi o fabrică în Vălenii de Munte (jud. Prahova).

Euromellis Natura, producătorul băuturilor pe bază de cătină bio Melissimo şi a mierii Melarium, ţinteşte pentru acest an vânzări de peste 2 milioane de lei, în creştere cu peste 30% faţă de anul precedent.

„A fost un an greu dat de secetă, dar cu eforturi susţinute am reuşit să obţinem pro­ducţii bune. În sensul în care am reuşit să irigăm toate cele 44 de hectare şi astfel lucrurile au mers bine. Noi am pornit cu o variantă de vânzare în zona HoReCa, practic dădeam în gestiune nişte dozatoare răci­toare şi livram sucul la 5 litri. A avut mare succes astfel că retailul a venit către noi şi în special Mega Image şi au zis să dezvoltăm un proiect comun legat de sucul de cătină“, a povestit Cătălin Preotu, care alături de Ilie Potecaru a dezvoltat Euromellis Natura.

Cei doi antreprenori au pus bazele producătorului în 2016. Investiţia în plantaţia de cătină bio a fost făcută de Ilie Potecaru, aceasta întinzându-se pe o suprafaţă de 44 de hectare în judeţul Gorj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO