Companii

Are 160 de angajaţi pe care îi plăteşte cu salarii de 1.000 de euro

Are 160 de angajaţi pe care îi plăteşte cu salarii de...

Autor: Ioana Mihai-Andrei

11.04.2015, 09:34 1597

Aventura antreprenoriatului a început pentru Simona Lăpuşan în 2003, când a fondat Zitec, producător de aplicaţii online.

În primă fază a fost implicată în afacere doar parţial, fiind şi angajată la acel moment. Absolventă a Facultăţii de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti şi a unui master în Managementul Informatizat al Proiectelor la Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică din cadrul ASE Bucureşti, a început să lucreze din timpul facultăţii.

La 21 de ani, s-a angajat ca web developer la Totalnet, un furnizor de servicii de internet din Capitală cumpărat ulterior de RCS&RDS, şi a ajuns în doi ani să conducă departamentul în care se angajase iniţial, sub titulatura de head of web development. La un an de la fondarea afacerii a decis să renunţe la statutul de angajată şi să devină director de operaţiuni în compania în care este acţionar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO