Companii

Au investit 150.000 de euro într-un centru de înot pentru copii, care le aduce peste 3.000 de euro/lună

Au investit 150.000 de euro într-un centru de înot...

Autor: Corina Mirea

22.06.2013, 14:23 1383
Carmen Dumitru, 34 de ani, îm­preună cu Ştefan (28 de ani) şi Simion Dumitru (63 de ani) au deschis la sfârşitul anului trecut un club de educaţie acvatică pentru copii după o investiţie de 150.000 de euro.
 
Acvatic Be­be Club SRL are în prez­ent unspre­zece an­ga­jaţi (opt instruc­tori de înot şi trei recepţioneri), iar în perioada aprilie-iunie veni­turile au de­păşit, în medie, 3.000 de euro lunar, po­trivit calculelor ZF, pe baza in­for­maţiilor fur­nizate de antreprenoare.
 
„Am înscris-o pe fetiţa mea la un program de educaţie acvatică încă de la şase luni şi am fost surprinsă de bene­ficiile pe care acesta l-a avut asupra evoluţiei sale atât din punct de vedere al organismului, cât şi din punct de vedere psihic. Pornind de la această experienţă, am considerat că putem aduce un plus de valoare pe o piaţă atât de nişată în România prin investiţii într-o siguranţă sporită a sanitarizării apei, în pregătirea instructorilor, dar şi într-un customer service prietenos“, spune Carmen Dumitru. Ea deţine 50% din afacere, diferenţa de 50% fiind împărţită în mod egal între Ştefan şi Simion Dumitru, potrivit datelor de la Registrul Comerţului.
 

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 20.06.2013
 

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO