Companii

Automobile Bavaria, plan de 1.300 BMW si Mini

15.07.2005, 18:21 21

Compania Automobile Bavaria, importatorul pe piata locala al grupului german BMW, estimeaza pentru acest an vanzari de 1.300 de automobile marcile BMW si Mini, in crestere cu aproximativ 25% fata de anul trecut. Dupa prima jumatate a anului Automobile Bavaria a vandut peste 600 de automobile BMW si 41 de automobile Mini, ceea ce corespunde unor cresteri de aproape 50% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Compania va finaliza pana la sfarsitul acestui an o invesitie de 7 milioane de euro intr-un nou centru BMW in zona Baneasa care se va intinde pe o suprafata de 10.000 de metri patrati.

In plus, dealerii din reteaua BMW au investit in acest an peste 5 milioane de euro. "Extinderea retelei de distributie reprezinta una dintre prioritatile pentru anul 2005. In ianuarie a fost inaugurat la Timisoara sediul dealerului local Banat Car, o investitie de peste 2,5 milioane euro. Dealerul din Iasi - Trado Motors - a investit in noul showroom 1,5 milioane de euro, iar cei din Sibiu - Bavaria Cars si Craiova - Oltenia Motors au avut investitii care au totalizat 600.000 de euro. Pana la sfarsitul anului se vor mai deschide inca doua showroom-uri in tara", apreciaza oficialii Automobile Bavaria.

Automobile Bavaria, care importa pe piata locala si automobilele MG Rover, dar si camioanele MAN si autobuzele Neoplan, a anuntat pentru anul trecut o cifra de afaceri de 100 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO