Companii

Bergenbier a numit un nou director de HR care vine de la Strauss

21.01.2010, 23:06 764

Monica Bolocan, 38 de ani, fostul director de resurse umane alStrauss Romania (producatorul Doncafe), a fost numita in functia dedirector de HR al companiei StarBev Romania, brandul sub care vorfi grupate afacerile din industria berii preluate de fondul deinvestitii CVC Capital Partners de la AB InBev.

Contactata de ZF, Monica Bolocan a confirmat numirea in nouafunctie, dar nu a putut oferi detalii suplimentare.

"Incepand cu a doua jumatate a lunii ianuarie 2010, MonicaBolocan este noul director de resurse umane al operatiunilorStarBev din Romania, inlocuind-o in aceasta functie pe KalinaPetkova", au declarat pentru ZF reprezentantii StarBev Romania.

Bolocan a lucrat timp de 11 ani ca director de resurse umane laStrauss Romania, fosta Elite Romania, companie care detine pe piatalocala brandul Doncafe .

Anterior, ea a fost consultant in recrutare si selectie pentrumai multe companii (in perioada 1995 - 1999). Absolventa aFacultatii de psihologie si sociologie in cadrul Universitatii dinBucuresti, Bolocan a urmat cursuri post-universitare pentruspecializarile analist resurse umane si analist in informatica.

InBev, producatorul Bergenbier in Romania, a trecut prin maimulte schimbari importante in ultimii trei ani, pornind de lapreluarea grupului american Anheuser-Busch pentru 52 mld. dolari,urmata de decizia actionarilor de a vinde operatiunile de pe maimulte piete din Europa.

InBev Romania, cu afaceri de 173 mil. euro in 2008, detine douafabrici de bere la Blaj si Ploiesti, insa prima a fost inchisatemporar pentru sase luni, perioada care se incheie in 31 martie.Potrivit ultimelor date disponibile, InBev Romania avea lainceputul acestui an 730 de angajati.

Cea mai importanta schimbare prin care a trecut dejaproducatorul Bergenbier dupa preluarea de catre CVC CapitalPartners a fost numirea in pozitia de director general a lui MihaiGhyka.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO