Companii

BlackCab vrea să intre în patru oraşe noi până la finele anului. Compania are un nou country manager, Dan Boabeş, cu peste 20 de experienţă în IT&C

BlackCab vrea să  intre în patru oraşe noi până la...

Autor: Roxana Rosu

25.07.2022, 12:00 387

Dan Boabeş, manager cu peste 20 de ani de experienţă în telecomunicaţii şi IT,  a fost numit country manager al BlackCab, companie care oferă servicii premium de transport alternativ în Bucureşti, Timişoara, Cluj şi Constanţa.

Dan Boabeş (48 de ani) a fondat companii precum SimPlus, un agregator de plăţi prin intermediul telefonului mobil, CityLink, furnizor de servicii de car sharing, sau proiectul de sănătate mintală şi well-being 4mind.ro.

“Ne dorim ca până la finalul anului să acoperim cele mai mari opt oraşe din punctul de vedere al populaţiei. O provocare este şi creşterea preţului la combustibil, de aceea ne pregătim ca la finalul lui 2023 o parte semnificativă din flotă să fie complet electrică”, a declarat Dan Boabeş, country manager BlackCab.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO