Companii

Boagiu către constructorii autostrăzii Timişoara - Arad: Ori lucraţi, ori ni se despart drumurile

Boagiu către constructorii autostrăzii Timişoara - Arad: Ori lucraţi, ori ni se despart drumurile

Autor: Bogdan Marta

08.04.2011, 13:23 66

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a cerut, vineri,constructorilor autostrăzii Timişoara - Arad să "înceteze să maiinventeze pricini" ca să întârzie lucrările, afirmând că după cumdecurg acestea nu crede că autostrada va fi terminată la timp,transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Ce vă cer tuturor şi o să spun în continuare public este săîncetaţi să mai inventaţi pricină de oprit contractele şi de făcutclaim-uri. Ori lucraţi sănătos şi serios, aşa cum lucraţi pe ladumneavoastră acasă, ori dacă nu ni se despart drumurile, pentru căînseamnă că în România nu ştim să lucrăm la fel de bine şi laaceleaşi standarde ca în ţările din care proveniţi", le-a spusBoagiu constructorilor autostrăzii Timişoara - Arad.

Ea a afirmat că firmele care lucrează la construcţia de autostrăziîn România au "nişte obiceiuri proaste" ce ţin de "claim-uri,extensii de timp şi schimbări de soluţii".
"Nu mai avem timp de stat", a afirmat Boagiu.

Întrebată de jurnalişti dacă este mulţumită de stadiul lucrărilorla autostrada Timişoara - Arad, Boagiu a răspuns că nu.

"Nu, faptul că este executată doar 44 la sută şi cu ochiul meu deconstructor spun că nu cred astăzi că aşa cum arată vor reuşi să otermine după cum sunt mobilizaţi", a spus Boagiu, precizând căautostrada Timişoara - Arad ar trebui dată în folosinţă la finalulanului 2011, lucrările urmând să fie finalizate în trimestrul doial anului viitor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO