Companii

Bristol-Myers Squibb: Retragem voluntar Fervex pentru adulţi şi copii

Bristol-Myers Squibb: Retragem voluntar Fervex pentru...

Autor: Ioana David

05.06.2013, 15:37 1238

Compania Bristol-Myers Squibb a anunţat că a decis să retragă voluntar seriile de Fervex pentru adulţi granule pentru soluţie orală şi Fervex pentru copii granule pentru soluţie orală, ca urmare a detectării unei prezenţe microbiene atipice în timpul unui control de rutină. Controlul a fost efectuat la produsul Fervex Raspberry aromă de zmeură, produs care nu este comercializat şi autorizat în România.

“Retragerea a fost extinsă ca o măsură de precauţie deoarece produsele menţionate sunt similar cu Fervex Raspbery aromă de zmeură. Datele colectate până în momentul de faţă sugerează că zahărul, sucroza, folosit în compoziţia acestor produse este sursa prezenţei microbiene. Prin urmare, datorită unor măsuri de precauţie extremă, Bristol-Myers Squibb retrage de pe piaţă aceste produse care au aceeaşi sursă de zahăr”, a spus Cristina Pentiuc, Market Access Director, Bristol-Myers Squibb Marketing Services SRL.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO