Companii

Bulboaca a rulat afaceri de 3 mil. euro

Bulboaca a rulat afaceri de 3 mil. euro

Adrian Bulboaca, 39 de ani, este unul dintre cei mai apreciati avocati in domeniul bancar

17.02.2009, 17:41 64

Casa de avocatura Bulboaca & Asociatii, infiintata in urma cu doi ani de catre Adrian Bulboaca si cinci fosti avocati ai firmei britanice Linklaters, a inregistrat in 2008 o cifra de afaceri de trei milioane de euro, in crestere cu 85% fata de nivelul anterior, a anuntat compania.

Totodata, firma a promovat pe pozitia de partener doi dintre avocatii seniori - Iulia Toth si Cosmin Stavaru -, ducand numarul partenerilor la sase persoane.
Bulboaca & Asociatii numara in prezent 25 de avocati si un personal administrativ format din 15 persoane.
Printre cele mai importante tranzactii in care firma a fost implicata se numara reprezentarea statului la emisiunea de eurobonduri in valoare de 750 de milioane de euro, asistarea actionarilor Proton la vanzarea unei participatii majoritare catre operatorul de telefonie mobila Vodafone sau a companiei maghiare OTP la vanzarea diviziei de asigurari catre francezii de la Groupama, mutare de aproape 900 de milioane de dolari.
"Desi se estimeaza ca piata fuziunilor si achizitiilor va inregistra o scadere deosebita, consideram ca vor fi realizate o serie de tranzactii strategice, indeosebi in contextul in care antreprenorii locali va trebui sa atraga investitori strategici, ca modalitate de a asigura dezvoltarea afacerii lor", a declarat Adrian Bulboaca, managing partner al Bulboaca & Asociatii.
Cei doi parteneri noi ai firmei fac parte din avocatii alaturi de care Adrian Bulboaca, 39 de ani, s-a desprins in urma cu mai bine de doi ani din biroul local al Linklaters si sunt specializati in domeniile corporate, dreptul muncii si al mediului (Iulia Toth) si corporate, energie si asigurari (Cosmin Stavaru).
Adrian Bulboaca este unul dintre cei mai apreciati avocati de consultanta in domeniul bancar de pe piata, avand o experienta de aproape sase ani in biroul local al firmei britanice Linklaters (2001-2006).
Piata avocaturii a crescut accelerat in ultimii ani, insa 2009 ar putea fi primul an dificil pentru firmele de consultanta juridica, ale caror onorarii s-au ridicat la circa 200 mil. euro anul trecut.
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO