Companii

Bulboacă & Asociaţii a ajuns la opt parteneri după promovarea a doi avocaţi

Autor: Cristi Moga

11.01.2012, 00:00 735

Casa de avocatură Bulboacă & Asociaţii, înfiinţată în urmă cu cinci ani de către avocatul Adrian Bulboacă, fost la Linklaters, a ajuns la o structură de opt parteneri în urma promovării de la începutul anului a avocaţilor Ioana Radu Motofei (29 de ani) şi Costin Teodorovici (30 de ani).

Cei doi lucrează la Bulboacă & Asociaţii de cinci, respectiv patru ani, şi au asistat în contracte precum închiderea fabricii Kraft din Braşov, finanţarea de către o bancă elenă a achiziţiei centrului comercial Doraly de lângă Bucureşti sau la preluarea de către Wipro a unei divizii din cadrul Alcatel Lucent.

În paralel, Bulboacă & Asociaţii a promovat şi alţi trei avocaţi pe poziţii de senior associates, aceştia fiind Raluca Ciocârlan, Voichiţa Mihaela Lefter şi Diana Teodorescu. Bulboacă & Asociaţii cuprinde în prezent o echipă de circa 30 de avocaţi, care oferă consultanţă preponderent în dosare de tip corporate - fuziuni şi achiziţii, concurenţă, energie, banking, dreptul muncii sau litigii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO