Companii

„Campioni în business“ a ajuns la a cincea ediţie

IAŞI: Joi 1 noiembrie au fost premiaţi nouă antreprenori din zona Moldovei şi a Bucovinei în cadrul unui eveniment organizat la Iaşi.

Autor: Adelina Mihai

07.11.2012, 00:04 406

Poveştile şi sfaturile antrepre­norilor români care au reuşit să îşi crească afacerile semnificativ în ultimii ani vor fi prezentate pe larg în Ziarul Financiar în următoarele săptămâni, pentru a oferi o imagine completă asu­pra modului în care se poate construi de la zero o afacere de succes în România.

Ziarul Financiar împreună cu fon­dul de investiţii Enterprise Inves­tors, BCR, cea mai mare bancă locală, fir­ma de consultanţă fiscală PwC şi Fundaţia Triple Helix au premiat şi anul acesta antreprenorii români care au avut o dinamică spectaculoasă în ultimii trei ani, în cadrul unor con­fe­rinţe desfă­şu­rate la Cluj şi Iaşi.

Anul acesta, clasa­mentul "Cam­pioni în business" a avut un eşantion iniţial de peste 4.000 de com­panii, din­tre care au intrat în analiza finală 200 de companii cu afaceri cumulate de 6,27 miliarde de euro în 2011 şi un nu­măr de peste 75.000 de angajaţi.

Gala finală de premiere "Cam­pioni în business" de anul acesta va avea loc la Bucureşti în data de 14 noiembrie.

CLUJ: Pe 24 octombrie, la Cluj au fost premiaţi cei nouă antreprenori din zona Transilvaniei şi a Banatului care au fost "Campionii în business" în 2012.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO