Companii

Cartier de locuinte de 30 mil. euro in Pipera

07.12.2005, 19:59 97

Grupul Pro Confort va investi 30 de milioane de euro pentru construirea unui ansamblu rezidential cu o suprafata totala de aproximativ 70.000 de metri patrati in zona cartierului Pipera din nordul Capitalei.

"Complexul Confort Residence va fi compus din 235 de vile si 60 de apartamente regrupate in doua blocuri, lucrarile urmand sa fie finalizate in vara anului viitor", a declarat Ionut Negoita, directorul general al grupului. Finantarea proiectului a fost realizata din surse proprii si din credite bancare, a precizat Negoita.

Vilele au o suprafata utila cuprinsa intre 117 si 275 de metri patrati si sunt construite pe structura parter, etaj si mansarda. Suprafetele apartamentelor variaza intre 57 si 102 metri patrati.

De asemenea, in proiect sunt prevazute un minimarket, o gradinita si o sala de fitness, care vor functiona cu circuit inchis, accesul facandu-se pe baza de cartela.

Pretul de cumparare al unei vile este cuprins intre 90.000 si 227.000 de euro, costurile apartamentelor variind intre 44.000 si 68.000 de euro.

Potrivit directorului de dezvoltare al Pro Confort, Calin Anghelus, apartamentele au fost integral vandute, iar vilele in proportie de 60%.

Grupul Pro Confort cuprinde firmele Pro Hotels, specializata in activitati hoteliere, si Pro Confort, care importa si comercializeaza mochete, covoare, linoleum, adezivi, desfasurand activitati in sectorul tamplariei din PVC si geam termoizolator, precum si in constructii.

Compania detine doua hoteluri in Bucuresti, construite sub marca Confort, unul in zona Otopeni si celalalt in zona centrala a Capitalei.

Conducerea grupului estimeaza pentru sfarsitul acesui an o cifra de afaceri de 20 de milioane de euro, in crestere fata de valoarea inregistrata anul trecut, de 15 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO