Companii

Cât cheltuiesc românii ca să-şi petreacă Revelionul în străinătate

Foto Shutterstock

Foto Shutterstock

Autor: Mirabela Tiron

08.12.2013, 14:48 204

Dacă cei mai mulţi dintre românii care merg în vacanţă de sărbă­tori au alo­cat bugete între 200 şi 1.000 de euro, unii au plătit chiar şi peste 20.000 de euro pentru a petrece Revelio­nul în străinătate.

Thailanda, Dubai, Mauritius, Maldive sunt câteva dintre destinaţiile calde în care îşi vor petrece sărbătorile de iarnă cei cu bu­ge­te mai consistente, însă şi oraşe ca New York sau Las Vegas au reuşit să atra­gă de Re­velion români.

Cerere a existat şi pentru croa­ziere pe vase de lux, ce ajung chiar şi pe continentul australian. Un cuplu a plătit 14.700 de euro pentru 16 nopţi la bordul unei nave de croa­zieră ce pleacă pe 22 de­cem­­brie din Singa­pore şi ajunge în Australia, la Sydney.

„Vor fi cazaţi în apartament de lux, cu all-inclusive la bord, au excursii la ţărm, 24 de ore de room service, servicii de major­dom personal şi transport la clasa business în avion“, potrivit agenţiei Perfect Tour, care a vândut pachetul.

Agenţiile de turism şi-au prezentat oferte­le pentru vacanţa de sărbători, dar şi pe cele de anul viitor în cadrul ediţiei de toamnă a Târgului de Turism al României de la Romexpo, care a atras 16.000 de vizitatori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO