Companii

Cel mai bun an pentru complexul Cheile Grădiştei, care în 2021 a avut afaceri record de 41 milioane de lei

Cel mai bun an pentru complexul Cheile Grădiştei, care...

Autor: Miruna Diaconu

20.06.2022, 08:30 445

Complexul hotelier Cheile Grădiştei, controlat de omul de afaceri Ovidiu Gârbacea, a avut afaceri record în 2021, înregistrând venituri de 41 milioane lei, conform datelor Ministerului de Finanţe. Afacerile record vin după un anvas de 50% al cifrei de afaceri faţă de anul anterior.

„Anul 2021 a fost unul foarte dificil. Am fost într-o continuă stare de adaptare la modificările aduse de autorităţi cu privire la restricţiile pandemice. Faptul că am reuşit să menţinem un grad ridicat de siguranţă în cadrul resortului a generat cerere şi astfel cifrele au arătat mai bine ca în anii precedenţi. Gradul de ocupare a fost foarte aproape de obiectivul propus de 50%“, spune Alin Gerbacea, şeful complexului.

Cu toate că 2021 a fost unul bun din perspectiva rezultatelor financiare, nu a fost lipsit de provocările aduse de pandemie. Totodată, 2022 a venit cu o altă serie de încercări cauzate de inflaţie şi de creşterea preţurilor la energie. În acest context, tarifele pentru serviciile de cazare în cadrul complexului au crescut cu circa 10-15%, pe când cele de masă au o creştere de doar 5%.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO