Companii

Clientii noi urca estimarile MedLife la 16 mil. dolari

24.10.2007, 18:48 25

Furnizorul de servicii medicale private MedLife, unul dintre principalii jucatori pe aceasta piata din Romania, si-a marit cu 400 numarul clientilor corporatisti de la inceputul anului, pana la peste 1.300 de companii.
"Portofoliul clientilor MedLife a crescut cu 400 de companii de la inceputul anului 2007. Noii clienti sunt com-panii cu angajati intre 20 si 12.500 de persoane si provin din domeniul financiar-bancar, telecomunicatii, productie. Printre companiile care au ales MedLife in 2007 se numara BCR, Rompetrol, Flamingo, ProCredit Bank, Metro, Ipsos, Romstal", a spus Ciprian Ciobanu, director dezvoltare al MedLife.
MedLife a finalizat primele noua luni ale acestui an cu afaceri de 12 mil. $ (8,9 mil. euro), in crestere cu 48% comparativ cu aceeasi perioada din 2006.
"Avand in vedere evolutia ascendenta de pana acum, am revizuit in sens pozitiv si cifra de afaceri pe care o estimam pentru sfarsitul anului", a adaugat Ciobanu.
Compania a saltat estimarile pentru acest an la peste 16 mil. dolari, comparativ cu 10,5 mil. dolari in 2006.
Cele mai solicitate servicii oferite de companie au fost cele de pediatrie, oftalmologie, obstetrica-ginecologie, ORL si dermatologie.
"In 2008, MedLife se va concentra pe finalizarea celor patru hiperclinici si spitale private din Timisoara, Brasov, Iasi si Constanta, pentru care sunt alocate 15 milioane de dolari, din care
8 milioane dolari sunt asigurate de MedLife si 6 milioane de dolari din fonduri proprii primite de la IFC (International Finance Corporation, divizie a Bancii Mondiale care a intrat in actionariatul MedLife - n. red)", a adaugat Ciobanu.
Numarul persoanelor care si-au facut analizele la MedLab (ce apartin de MedLife) in cadrul Programului de Evaluare a Starii de Sanatate a Populatiei a atins 20.000.
MedLife detine circa 25% cota de piata in Bucuresti pe segmentul serviciilor oferite clientilor corporate. MedLife are 470 de angajati din care peste 250 personal medical.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO