Companii

Cluj: MedLife a inaugurat o hyperclinică în urma unei investiţiii de 800.000 de euro

Cluj: MedLife a inaugurat o hyperclinică în urma unei...

Autor: Andreea Tobias, Vasile Măgrădean

22.10.2015, 12:46 496

Mihai Marcu, preşedintele Consiliului de Administraţie al MedLife, a declarat, într-o conferinţă de presă, că noua unitate medicală pune la dispoziţia pacienţilor soluţii integrate medicale de laborator, ambulatoriu şi imagistică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Această unitate oferă pacienţilor consultaţii şi investigaţii pentru 24 de specialităţi medicale, printre care cardiologie, chirurgie estetică, dermatologie, oftalmologie, ORL, ecografie. Noua unitate se întinde pe patru nivele, având o suprafaţă de 1.800 de metri pătraţi şi pune la dispoziţia pacienţilor soluţii integrate medicale de laborator, ambulatoriu şi imagistică sub acelaşi acoperiş. În perspectivă, dorim să extindem serviciile de la Cluj cu investigaţii şi tratamente în regim de spitalizare de zi”, a spus Marcu.

Potrivit acestuia, MedLife a intrat pe piaţa medicală din Cluj-Napoca în anul 2008, odată cu deschiderea unui laborator de analize şi a unui centru de medicina muncii.

"Până acum, cei peste jumătate de milion de clienţi din Cluj au efectuat circa două milioane de analize, iar în centrul de medicina muncii am deservit anual peste 8.000 de abonaţi din cele 400 de companii partenere. Noua hyperclinică are 22 de cabinete medicale, echipa medicală fiind formată din peste 60 de persoane”, a afirmat preşedintele CA al MedLife.

Clădirea în care funcţionează hyperclinica MedLife aparţine Eparhiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla, iar compania plăteşte o chirie.

La inaugurare au participat, printre alţii, episcopul Eparhiei Greco-Catolice de Cluj - Gherla, PS Florentin Crihălmeanu, primarul Emil Boc, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Vakar Istvan.

Afacerile MedLife au crescut în primele nouă luni ale acestui an cu 16% faţă de perioada similară a anului trecut, respectiv la 67,8 milioane euro.

MedLife activează pe piaţa din România din 1996 şi îşi desfăşoară activitatea în 16 Hyperclinici din Bucureşti, Timişoara, Braşov, Arad, Craiova, Galaţi, Iaşi şi Cluj, 18 laboratoare proprii de analize, 10 unităţi spitaliceşti în Bucureşti, Braşov, Arad, Craiova şi Iaşi, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie şi unul de Obstetrică-Ginecolgie, trei maternităţi în Bucureşti şi în ţară, 30 de centre medicale generaliste în Bucureşti şi în ţară, 12 centre de excelenţă cu specializare unică, opt farmacii proprii reunite sub reţeaua PharmaLife Med şi în colaborare cu 140 de clinici medicale partenere din toată ţara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO