Companii

CMU merge înainte cu extinderea şi deschide un spital şi o policlinică de pediatrie

Autor: Ioana David

03.10.2010, 23:48 30

Centrul Medical Unirea, compania controlată de fondul deinvestiţii Advent Internaţional, inaugurează săptămâna aceasta unspital şi o policlinică de pediatrie în zona Dorobanţi dinCapitală, parte a unui program de investiţii de "mai multe zeci demilioane de euro" anunţat anterior.

Acesta este al doilea proiect derulat de companie pe segmentul depediatrie, în condiţiile în care a investit 0,5 mil. euro în 2008într-o clinică în zona Piaţa Operei din Capitală. Reprezentanţiicompaniei nu au comunicat însă valoarea investiţiei în proiectuldin zona Dorobanţi. CMU a intrat într-o etapă de extindere extremde agresivă după ce în urmă cu două săptămânii a anunţat fuziuneacu Euroclinic, primul spital privat din Bucureşti. Tranzacţia nu afost făcută publică, însă a fost estimată de ZF la circa 15 mil.euro. Anul acesta afacerile CMU (împreună cu Euroclinic) ar puteasări de 30 mil. euro, potrivit estimările companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO