Companii

Compania de taxi aerian a lui Nelu Iordache estimeaza afaceri de aproape 190 milioane euro in 2010

Compania de taxi aerian a lui Nelu Iordache estimeaza afaceri de aproape 190 milioane euro in 2010
07.04.2010, 13:25 52

Direct Aero Services, compania de taxi aerian si care opereazaservicii in turism, controlata de omul de afaceri Nelu Iordache,asteapta anul acesta afaceri in crestere cu 40% pana la aproape 748de milioane de lei (187 mil. Euro), potrivit reprezentantilorcompaniei. Direct Aero Services este o societate comerciala cucapital integral romanesc, infiintata in luna martie 2007, careofera servicii de transport aerian, servicii de alimentatiedestinate exclusiv turismului aerian (catering), servicii turisticeprintr-o agentie de turism, servicii de inchiriere de masini inaeroporturile internationale din Baneasa, Otopeni, Bacau, Suceavasi Sibiu.

"Compania isi extinde in continuare flota de avioane datoritaunui contract semnat cu Cessna Textron pentru achizitionarea a inca2 aeronave Jet Bimotor Cessna Citation Mustang, care vor fi livratecompaniei pana la sfarsitul anului 2010. De asemenea, seintentioneaza achizitia unui avion de o clasa mai mare, CessnaCitation Sovereign cu noua locuri", sustin reprezentantiicompaniei. Operatorul privat aerian opereaza in prezent 5 aeronave,dintre care un avion de lux Jet Bimotor Cessna Citations Mustang(capacitate 4 locuri).

Direct Aero Services planuieste sa ajunga la un numar de optavioane pana la sfarsitul anului 2011.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO