Companii

Complex Ford de 1 mil. euro la Cluj

07.06.2005, 19:01 23

Compania RMB Interauto din Cluj, dealer al grupului DaimlerChrysler, va incepe o investitie de un milion de euro in modernizarea complexului Ford din Cluj-Napoca. Investitia va fi finalizata la sfårsitul acestui an.

a??Marca Ford este prezenta pe piata auto clujeana din anul 1995. In 2004, numarul de unitati Ford våndute a fost 172, in crestere cu 80% fata de 2003, iar cifra de afaceri a companiei a fost mai mare cu 76%, ajungånd la circa 7,5 milioane de euro. In 2005, estimam o crestere cu 20% a cifrei de afaceria??, a declarat pentru ZF Transilvania Adrian Ivan, director general executiv RMB Interauto.

Noul complex Ford va cuprinde un show-room, depozit de piese de schimb originale, service autorizat atåt pentru autoturisme, cåt si pentru autoutilitare Ford. Partea de service va cuprinde si Express Service - un serviciu adresat clientilor neprogramati anterior, pentru efectuarea unor lucrari simple de genul schimburi de ulei, placute de fråna si esapamente. Totodata, va exista un parc de autovehicule rulate si va putea fi utilizat sistemul buy-back. a??Dupa finalizarea lucrarilor, spatiul destinat autovehiculelor noi se va desfasura pe o suprafata de 367 mp, depozitul de piese va cuprinde circa 150 mp, iar zona serviciilor after-sales va ocupa circa 600 mp. Modernizarea acestui complex face parte din programul de investitii derulat de RMB Interauto, care cuprinde modernizarea sediilor actuale si deschiderea de noi spatii de expunere auto in urmatorii ania??, a mai spus Adrian Ivan.

RMB Interauto a fost infiintata in 1993, in prezent fiind reprezentanta zonal pentru sapte dintre cele mai importante marci de pe piata auto, toate reprezentate in Romånia de catre divizia auto a grupului Tiriac.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO