Companii

Copos va construi clădirea de birouri Ana Tower cu austriecii de la Strabag. Sunt român şi investesc în România

Copos va construi clădirea de birouri Ana Tower cu...

Autor: Bogdan Alecu

07.04.2018, 12:18 2178

Grupul Ana, controlat de omul de afaceri George Copos, a semnat cu austriecii de la Strabag pentru a demara construcţia birourilor Ana Tower, care vor fi gata la finalul anului viitor, la 19 luni de la începutul lucrărilor, potrivit companiei.

„Ambiţia noastră este de a realiza o clădire foarte performantă din punctul de vedere al eficienţei energetice, care oferă chiriaşilor facilităţi excelente, într-o zonă care suntem convinşi că va deveni în scurtă vreme un nou pol de business al Capitalei, mai ales după ce se va realiza şi Magistrala 6 de metrou, care va lega Aeroportul Otopeni de Gara de Nord. Sunt român şi investesc în România!“, a declarat George Copos, proprietarul Grupului ANA. 

Valoarea estimată a contractului este de aproximativ 39 mil. euro, fără TVA, şi presupune construcţia clădirii de birouri de 24 de etaje lângă hotelul Crowne Plaza. Acesta va avea o suprafaţă totală închiriabilă de 40.000 mp, cu o medie de 1.378 mp per etaj şi 358 de locuri de parcare dispuse pe trei etaje în subteran. La parter vor exista spaţii comerciale, precum şi o zonă destinată restaurantelor.

Lucrările la noul proiect de birouri au demarat efectiv în luna noiembrie a anului trecut, când Octagon Contracting & Engineering a început lucrările la fundaţia specială a proiectului de birouri. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO