Companii

Creste numarul avocatilor parteneri la Nestor

15.09.2004, 00:00 23

Firma de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), una dintre cele mai mari de pe piata locala a avocaturii, are o noua structura de conducere, dupa ce numarul partenerilor a crescut de la sase la noua la de la 1 septembrie, anunta reprezentantii casei de avocatura. In plus, alti trei asociati ai firmei au fost promovati in pozitia de asociati seniori.
"Schimbarea a venit ca urmare a deciziei partenerilor seniori ai NNDKP de a promova avocati din cadrul firmei noastre. Este vorba de Adina Chilim, Cristina Filip si Alina Radu, toate trei ocupand pana in prezent pozitia de asociati seniori in cadrul firmei noastre," a declarat Manuela Nestor, partener senior in cadrul societatii civile de avocati Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen.
Adina Chilim lucreaza la firma NNDKP din 1997, fiind implicata in mai multe tranzactii financiare importante derulate pe piata romaneasca. In prezent, este manager de proiect in tranzactia prin care clientul sau, compania franceza Gaz de France, va achizitiona de la stat distribuitorul de gaze Distrigaz Sud.
Cristina Filip, din 1998 in cadrul firmei, lucreaza acum ca manager de proiect la privatizarea a patru distributii de electricitate. Alina Radu a venit la NNDKP in 1998, acum acordand asistenta juridica bancilor finantatoare sau investitorilor in proiecte imobiliare cum ar fi imobilele de birouri Opera Center si America House.
NNDKP, cu 45 de avocati si 4 consultanti de specialitate, alaturi de Linklaters Miculiti &Asociatii si Musat & Asociatii sunt cei mai mari jucatori pe o piata a avocaturii de business, evaluata la aproximativ 25 - 30 milioane euro.
adrian.mirsanu@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO